COIN24 old
1X FAN models

Неспокійна ніч на росії: вибухи на складах боєприпасів спричинили землетрус (ФОТО, ВІДЕО)

В ніч на 18 вересня на московщину завітали бавовнятка. Загалом російське Міноборони заявило про збиття 54 безпілотників.

Звичайно ж, за традицією, збити рашистам “вдалося все”. В тому числі і дрони, що прилетіли у Торопець в Тверській області. Щоправда дивним чином збиті безпілотники спричинили там серію вибухів на місцевому військовому складі, де зберігалися боєприпаси, зокрема ракети до систем “Град”, С-300, С-400 та ракети “Іскандер”, а також формувався запас північнокорейських ракет KN23. Більше того, внаслідок “збитих українських дронів” на складі сталася пожежа, яка спричинила таку детонацію боєприпасів, що місцева влада оголосила часткову евакуацію населення.

При цьому вибух на складах боєприпасів у Торопці був такої сили, що навіть призвів до землетрусу. На що вказують дані моніторингового ресурсу сейсмічної активності Volcanodiscovery. Перші поштовхи були зафіксовані о 3:56, після чого були ще 7 з слабшою магнітудою – від 2 до 2,8 балів.

Зазначимо, що розмір даного складу складає орієнтовно 7,76 км ². Про те, що в Торопці будується арсенал для зберігання ракет та інших боєприпасів, у 2018 році писали усі місцеві ЗМІ, а відкривати його особисто приїздив заступник шойгу Булкаков, про що тоді зняли переможний ролик про “передовий комплекс з бетонними укриттями, які дозволять надійно складувати ракети та боєприпаси”.

Окрім того, “збиті українські безпілотники” спричинили вибухи у Брянській, Смоленській, Тульській та Орловській областях рф.

Цікаво, щоцієї ночі також з невідомих причин спалахнув склад паливно-мастильних матеріалів у Ярославлі. Також , за даними місцевих ЗМІ, там зберігалося газове обладнання. Пожежу було видно за кілька кілометрів.

Будьте першим, хто прокоментував "Неспокійна ніч на росії: вибухи на складах боєприпасів спричинили землетрус (ФОТО, ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*