COIN24 old
1X FAN models

росія підготувала ядерний полігон на острові Нова Земля для нових випробувань

росія підготувала ядерний полігон на острові Нова Земля для нових випробувань

росія підготувала ядерний полігон на острові Нова Земля для нових ядерних випробувань. Про це заявив контр-адмірал рф андрій сініцин.

За словами посадовця, наразі даний об’єкт повністю готовий до відновлення ядерних випробувань, які нібито не проводились на території об’єкта з 24 жовтня 1990 року.

Об’єкт готовий відновити ядерні випробування “будь-якої миті”, якщо буде віддано відповідний наказ зверху. Найголовніше для нас – не зірвати виконання державних завдань. Якщо буде поставлене завдання відновити випробування, його буде виконано у встановлені терміни,”

– наголосив Сініцин.

При цьому днями у Норвегії заявили про фіксацію підвищення радіації в даному регіоні. Що вказує на те, що насправді ядерні випробування вже були проведенні тиждень чи два тому. Або ж росія знову з усіх шпарин стала лякати західних партнерів своєю ядерною зброєю, аби зупинити надання військової допомоги Україні.

Більше того, якщо стрибок радіації у дійсно пов`язаний з ядерними випробуваннями на архіпелазі в Північному Льодовитому океані, то найшвидше вони були провальними. Інакше б рф вже демонструвала його на всіх каналах країни та всіх підконтрольних їй ЗМІ.

Будьте першим, хто прокоментував "росія підготувала ядерний полігон на острові Нова Земля для нових випробувань"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*