1X FAN models
COIN24 old

У Житомирі відбудеться фестиваль військового братерства «Люди-Титани» та турнір з боксу на честь Андрія «Кельта»

У Житомирі 28 вересня відбудеться фестиваль військового братерства «Люди-Титани». А 29 вересня на майдані Корольова відбудеться міський турнір з боксу пам’яті Андрія «Кельта» Лінійчука. 

Про це йшлося сьогодні, 19 вересня, під час позачергового засідання виконавчого комітету.

«Прошу погодити проєкт рішення про проведення заходів в межах проєкту військового братерства “Люди-Титани”. Комплексною програмою соцзахисту передбачено надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів і осіб з інвалідністю на реалізацію суспільно-корисних, цікавих і соціальних проєктів. Він спрямований на виховання в патріотичному дусі молоді, підлітків, на об’єднання їх з ветеранами, на формування позитивного образу ветерана», – розповіла директорка департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір. 

Вона додала, що захід відбудеться 28 вересня у Гідропарку із низкою цікавих активностей:

«Планується провести цей захід 28 вересня в Гідропарку. Урочисто відкрити, зробити виставку творчих робіт ветеранів “Чотирилапі побратими” – це ті тварини, з якими вони були на фронті, фото “Титани усміхаються”, турніри різноманітні спортивного спрямування, майстеркласи для дітей та підлітків, ввечері буде козацька вечеря – приготування і частування козацьким кулішем». 

Крім того, на майдані Корольова 29 вересня відбудеться відкритий міський турнір з боксу пам’яті Андрія «Кельта» Лінійчук. 

Нагадаємо, на гамаках і картонних меблях: у сквері в центрі міста проводять заходи для житомирян (ФОТО).

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі відбудеться фестиваль військового братерства «Люди-Титани» та турнір з боксу на честь Андрія «Кельта»"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*