COIN24 old
1X FAN models

У Житомирі відбудеться фінал змагань із триатлону «Залізна країна: Кубок гладіаторів» (АНОНС) 

У Житомирі 22 вересня відбудеться фінал змагань із триатлону «Залізна країна: Кубок гладіаторів». Основна мета змагань – збір коштів на обладнання для нашого військового шпиталю.

Про це сьогодні, 19 вересня, під час позачергового засідання виконкому розповіла співорганізаторка заходу Юлія Єлістратова.

За її словами, зараз дуже важливо підтримувати такі заходи, адже вони спрямовані на допомогу ЗСУ:

«Основні цілі змагань, заради чого ми це робимо, це благодійні змагання з тріатлону, також додали бігові дистанції, щоб залучити людей. Ми збираємо на обладнання для нашого обласного військового шпиталю, він один із центрових в Україні, і наші Герої дуже потребують нашої допомоги. Ми робимо спортивний захід для аматорів на всіх рівнях. Тобто кожен бажаючий може спортувати себе. 

У військові часи ми мусимо думати не лише про себе чи своїх близьких, а й про тих, хто став на наш захист, і про ветеранів, які вже чимось пожертвували заради нашої перемоги. Заради цього залучені зірки шоу-бізнесу та спорту, буде пряма трансляція на “Megogo”, проходив етап у Радомишлі, дивилося в режимі реального часу 7000 людей, зараз перегляди вже майже добігли мільйону. Після заходу буде невеликий концерт та благодійний аукціон». 

Нагадаємо, у Житомирі відбудеться фестиваль військового братерства «Люди-Титани» та турнір з боксу на честь Андрія «Кельта».

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі відбудеться фінал змагань із триатлону «Залізна країна: Кубок гладіаторів» (АНОНС) "

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*