1X FAN models
COIN24 old

На Радомишльщині судитимуть місцевого мешканця, який привіз додому з Донеччини “вибухові” презенти

Уночі 30 серпня радомишльські правоохоронці отпрацювали виклик про конфлікт між сусідами в одному з сіл громади. Один з учасників суперечки розпов ів, що бачив в опонента предмет, схожий на гранату. 

Під час проведення процесуальних дій поліцейські з’ясували, що 49-річний чоловік дійсно носив при собі боєприпас. Ще кілька гранат з підривачами господар приховав у власному обійсті. Все виявлене було вилучене та скероване для проведення відповідних досліджень.

Чоловік розповів, що боєприпаси він знайшов минулого року під час перебування на Донеччині та привіз додому.

За результатами проведених досліджень, вилучені предмети є гранатами різного типу та належать до вибухових пристроїв військового призначення.

Тож на підставі висновків експертів та інших зібраних доказів фігуранту було оголошено про підозру, а згодом ознайомили з обвинувальним актом. Чоловікові інкриміновано незаконне поводження з бойовими припасами ч. 1 ст. 263 КК України). Днями обвинувальний акт відносно нього було скеровано до суду.

Тепер любителю вибухових “подарунків” загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо також, що у Бердичеві правоохоронці виявили у перехожого повні кишені боєприпасів.

Будьте першим, хто прокоментував "На Радомишльщині судитимуть місцевого мешканця, який привіз додому з Донеччини “вибухові” презенти"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*