1X FAN models
1xfan manager
COIN24 old

Вже не літо, але й ще не осінь: парки в Житомирі наприкінці вересня (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вже не літо, але й ще не осінь: парки в Житомирі наприкінці вересня

Вже за тиждень завершується перший місяць календарної осені, але ця пора, схоже, ще не вступила сповна у свої права – в Житомирі переважно тримається сонячна і суха погода, багато квітів продовжують квітнути, а містяни не поспішають змінювати гардероб на більш теплий, тому багато хто носить сукні, футболки та шорти.

Аби знайти хоч якісь ознаки осені, журналісти сайту “Житомир таймс” навідалися у місцеві парки – Гідропарк та Шодуарівський, щоб на власні очі побачити, як реагує природа на зміну пір року.

Більшість дерев – досі зелені, хіба каштани та липи скидають листя, завдаючи клопотів комунальникам і ті згрібають його на купи. Дозріла горобина, з дубів падають жолоді, сосни височіють аж до самого блакитного неба.

Пляж у Гідропарку, Набережна у Шодуарівському парку та алеї для прогулянок, атракціони у будній день – порожні. Тут тихо, спокійно, чути спів пташок, а ближче до води – хвилі Тетерева, що б’ються об берег. Всю цю красу та гармонію природи пропонуємо переглянути у тематичному фоторепортажі далі.

Юлія Демусь

У Житомирі влаштували великий обмін дитячими книгами та іграшками (ФОТО)

Відкриття пластового року в Житомирі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Будьте першим, хто прокоментував "Вже не літо, але й ще не осінь: парки в Житомирі наприкінці вересня (ФОТОРЕПОРТАЖ)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*