1xfan manager
COIN24 old
1X FAN models

Вночі російські терористи запустили по житловим будинкам та енергооб`єктам України два КАБи та 80 “шахедів” (ФОТО, ВІДЕО)

Вночі російські терористи запустили по житловим будинкам та енергооб`єктам України два КАБи та 80 "шахедів"

У ніч на 22 вересня російські окупанти завдали удару двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору ТОТ Луганської області та випустили по Україні 80 ударних БпЛА типу «Shahed» із Єйська та Курська.

Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою збито 71 ударний БпЛА. Ще шість безпілотників, внаслідок протидії РЕБ, локаційно втрачені.

Протиповітряна оборона працювала у Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Херсонській та Миколаївській областях.

Зокрема, авіабомбою ФАБ-250 рашисти поцілили за кілька метрів від багатоповерхового житлового будинку у Шевченківському районі Харкова.

За даними ОВА, внаслідок ворожої атаки постраждала 21 людина, серед яких дитина 8 років та двоє 17-річних підлітків. З них 8 людейгоспіталізовано. 17-річний хлопець та жінка 39 років перебувають у тяжкому стані. Стан інших постраждалих – середній.

Через обстріл зазнали пошкоджень 7 багатоповерхівок, дошкільний заклад та 21 автомобіль.

На Полтавщині внаслідок атаки БПЛА є пошкодження енергетичної інфраструктури в одному районі області. За словами очільника ОДА, в результаті атаки без світла залишилося 56 побутових та 30 юридичних споживачів. Наразі енергетики працюють над відновленням енергоспоживання.

У Хмельницькому в результаті атаки дронами пошкоджено житлову будівлю. На щастя, обійшлося без жертв. Розмір завданих збитків встановлюється.

Окрім того, близько о 8:00 російські окупанти з БПЛА атакували середмістя Херсона. При цьому був поранений 51- річний чоловік. За інформацією Харківської ОВА, медики госпіталізували чоловіка до лікарні з вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, контузією, множинними уламковими пораненнями спини.

Нагадаємо також, що у День професійного свята російські терористи цілеспрямовано вдарили по рятувальникам.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи запустили по житловим будинкам та енергооб`єктам України два КАБи та 80 “шахедів” (ФОТО, ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*