1X FAN models
COIN24 old
1xfan manager

У Житомирі внаслідок перекидання моторного катера загинуло двоє жінок: водія катера заарештовано

У Житомирі внаслідок перекидання моторного катера загинуло двоє жінок: водія катера заарештовано

Вчора, 22 вересня, у житомирському Гідропарку сталася надзвичайна подія. Внаслідок перекидання моторного човна у воді опинилося семеро людей. При цьому жоден з пасажирів не мав рятівних жилетів. В результаті троє жінок пішли під воду.

Завдяки вправним діям очевидців, які до того ж володіли навичками надання першої допомоги, одну з жінок, 23-річну жительку Чуднівської громади вдалося врятувати. Медики, що прибули за викликом, госпіталізували постраждалу до лікарні. Ще одну жінку, 34-річну житомирянку, свідки трагедії також змогли витягти з води, однак реанімувати її, на жаль, не вдалося.

Тіло третьої зниклої під водою пасажирки, 48-річної жительки Станишівської громади, за 250 метрів від берега дістали вже водолази.

Ще троє пасажирів, 22-річний та 53-річна житомирянка, а також 14-річна жителька Чуднівщини тілесних ушкоджень не отримали.

Наразі відомо, що човен належить базі відпочинку “Авалон”. Саме її власник був водієм катера.

Оскільки причиною трагедії стали небезпечні маневри, водія моторного човна, 46-річного житомирянина, сьогодні, 23 вересня, затримали правоохоронці.

Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) КК України. Тож чоловікові загрожує до п’яти років обмеження чи позбавлення волі.

Нагадаємо також, що на Бердичівщині під час рибальства у ставку потонув місцевий мешканець.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі внаслідок перекидання моторного катера загинуло двоє жінок: водія катера заарештовано"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*