1xfan manager
1X FAN models
COIN24 old

72 млн грн виділив Кабінет Міністрів України на… розсилку повісток поштою

72 млн грн виділив Кабінет Міністрів України на... розсилку повісток поштою

Кабмін виділив майже 72 млн грн бюджетних коштів на чергове посилення мобілізації – розсилку поштою до кінця поточного року повісток військовозобов`язаним. Рішення ухвалили 24 вересня на засіданні Кабміну.

3 метою зміцнення обороноздатності держави виділити Міністерству оборони 71 820 тис. гривень для проведення централізованого друку повісток про виклик резервіста або військовозобов’язаного до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу, які сформовані за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, і направлення зазначених повісток військовозобов’язаним та резервістам засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням із описом вкладення і повідомленням про вручення“,

– йдеться в розпорядженні.

При цьому у пояснювальній записці Міністерства економіки зазначається, що планується друкувати по 300 тисяч повісток щомісяця. Причому перші 6 тисяч вже розіслані Укрпоштою навіть без участі ТЦК.

Таким чином, вже до кінця поточного року в Україні планують провести тотальну мобілізацію, адже враховуючи кількість повісток ряди ЗСУ хочуть поповнити 900 тисячами новобранців.

Цікавим щоправда є і той факт, що розсилка кожної повістки коштуватиме державі 80 грн. При тому, що навіть за доставку невеликої посилки Укрпошта офіційно бере менші суми. Тож уся ця тотальна розсилка повісток більше схожа на черговий дерибан бюджетних коштів.

Нагадаємо також, що за словами українських посадовців, ухилення від мобілізації – це удар у спину нашим Захисникам.

Будьте першим, хто прокоментував "72 млн грн виділив Кабінет Міністрів України на… розсилку повісток поштою"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*