1X FAN models
1xfan manager
COIN24 old

російські терористи скинули на Харків 5 КАБів: дві авіабомби влучили по житловим будинкам (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 24 вересня, російські окупанти атакували Харків 5 керованими авіабомбами. Основною ціллю нелюдів знову стали житлові будинки цивільних громадян у чотирьох районах міста.

Зокрема, в результаті атаки у Київському районі наразі відомо про одного загиблого та 13 постраждалих. Будинок, по якому прийшовся удар, вже був обстріляний на початку війни. Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Але рашисти вдруге вдарили по ньому КАБом.

У найпостраждалішому підʼїзді даного будинку проживали 82 людини. Від удару тут склалися поверхи з восьмого по третій. Пошуково-рятувальна операціяя триває. Тож кількість як загиблих так і поранених може значно зрости.

У Салтівському районі Харкова також авіабомба влучила у житлову багатоповерхівку. Наразі там також тривають рятувальні роботи.

Загалом на даний момент відомо про трьох загиблих та 15 поранених внаслідок атаки на Харків людей.

Нагадаємо також, що вночі російські терористи запустили по житловим кварталам та цивільним об`єктам Україні 85 засобів повітряного нападу.

Будьте першим, хто прокоментував "російські терористи скинули на Харків 5 КАБів: дві авіабомби влучили по житловим будинкам (ФОТО, ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*