COIN24 old
1X FAN models
1xfan manager

Сімейний ветеранський вікенд: у Житомирі вперше провели фестиваль “Люди-титани” (ФОТО)

На території Гідропарку в Житомирі упродовж 28 вересня проходив фестиваль військового братерства “Люди-титани”, ініціатором якого виступила ГО “Українська військова організація”, а міськрада надала підтримку.

Такий захід провели вперше, але є сподівання, що надалі він стане щорічним. Його мета – об’єднати ветеранів війни, діючих військових, їх родини , продемонструвати творчі здобутки, фізичну підготовку, цікаво та корисно провести дозвілля спільно із громадою міста.

У рамках фестивалю підготували кілька локацій вздовж центральної алеї Гідропарку, а на завершення – арт-пікнік “Козацька вечеря” на березі Тетерева (лекції про історичне минуле та історію України, прогощання козацьким кулішем).

Долучитися до активностей могли усі охочі, хто у цей день завітав у Гідропарк. Зокрема, діяла фотовиставка з портретами захисників на передовій, які посміхаються або тримають в руках чотирилапих друзів, виставка творчих робіт ветеранів (вироби з дерева, картини, вишиті бісером, патріотичні браслети та інша сувенірна продукція, обереги), а також був турнір з дартсу, перетягування канату, майстер-клас із фізичних вправ “Спробуй свою силу”, конкурс малюнків на асфальті, майстер-клас з розбору та збору зброї тощо.

Під час фестивалю ветерани разом із учасниками та відвідувачами збирали кошти на евакуаційне авто (волонтерський проєкт “Кельт” – на честь десантника, найрезультативнішого зенітника ЗСУ Андрія Лінійчука, який загинув навесні минулого року). Частина із необхідних 500 000 гривень вже зібрана. На майдані Корольова 29 вересня відбудеться матчева зустрі з боксу пам’яті полеглого Героя.

Юлія Демусь

У Житомирі триває акція «Каштани для ЗСУ»: куди приносити (ФОТО)

На Михайлівській можна проголосувати за кращі малюнки конкурсу «Житомир – місто моєї мрії» (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "Сімейний ветеранський вікенд: у Житомирі вперше провели фестиваль “Люди-титани” (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*