COIN24 old
1X FAN models
1xfan manager

На виставці у Водонапірній вежі представили 1140 портретів житомирян (ФОТО)

Більше 20 фотографів – студенти І-ІV курсів спеціальності «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка, протягом кількох годин на День міста 14 вересня відзняли понад тисячу портретів житомирян, а точніше – 1140.

Така цифра не випадкова, адже саме стільки років виповнюється Житомиру цієї осені. Працювалали на 8 локаціях – переважно у центральній частині, а також на Крошні, Польовій та вулиці Київській.

Що з цього вийшло – вже можна побачити на фотовиставці у Муніципальному арт-просторі “Вежа” (Водонапірна вежа), яку презентували в обідню пору 28 вересня. Усю підбірку портретів розділили на кілька частин.

Оглянути експозицію на різних поверхах “Вежі” можна аж до кінця жовтня, завітавши туди в суботу і неділю з 12 до 18 години (у цей час простір відчинений, на місці присутні волонтери, а відвідувачі можуть не лише ознайомитися із виставкою, а й придбати різноманітну сувенірну продукцію, задонатити на актуальній збір на підтримку ЗСУ).

Проєкт “1140” реалізується у рамках гранту для обдарованої молоді від управління у справах сімʼї, молоді та спорту міськради. Подібна ініціатива вже було 10 років тому – тоді  Житомирський клуб фотографів «Фотосфера» закарбував житомирян та гостей міста на 1130 знімках.

Юлія Демусь

У Житомирі триває акція «Каштани для ЗСУ»: куди приносити (ФОТО)

Сімейний ветеранський вікенд: у Житомирі вперше провели фестиваль “Люди-титани” (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "На виставці у Водонапірній вежі представили 1140 портретів житомирян (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*