1xfan manager
1X FAN models
COIN24 old

Неспокійна ніч на росії: чітке попадання по аеропорту, звідки терористи направляють “шахеди” по українських містах (ВІДЕО)

В ніч на 29 вересня з візитом-відповіддю на росію завітали українські бавовнятка. За традицією, усі безпілотники “збили” російські криворукі ППО. Щоправда внаслідок атаки БПЛА сталася масштабна пожежа на аеродромі в Єйську, де росіяни зберігають ракети “Кинджал” та декілька пожеж у Воронежі і середмісті.

Зокрема, у селищі Котлубань Воронезької області внаслідок влучання БПЛА спалахнув склад боєприпасів. Загалом же місцеві чули в області більше 10 вибухів.

Окрім того, один з безпілотників рашисти збили прямо над житловим будинком. В результаті уламки збитого дрона впали на дах житлового комплексу у Воронежі. Постраждалих немає. В результаті криворукого збиття на даху виникла пожежа, яку за деякий час ліквідували.

Адміністрація Воронежа пообіцяла у максимально короткий термін організувати роботу з відновлення пошкоджених елементів будинку.

Окрім того, в ряді сусідніх будинків у квартирах та під’їздах вибито скло та пошкоджені автомобілі.

Також в результаті серії вибухів сталася пожежа у селі Самарське Азовського району на Ростовщині.

Нагадаємо також, що на росії вибухи на складах боєприпасів спричинили землетрус.

Будьте першим, хто прокоментував "Неспокійна ніч на росії: чітке попадання по аеропорту, звідки терористи направляють “шахеди” по українських містах (ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*