coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1xfan manager
1X FAN models
Stay with Ukraine

На Бердичівщині правоохоронці викрили трьох причетних до майнових злочинів

Слідчі Бердичівського райвідділу поліції зібрали докази причетності трьох фігурантів до майнових злочинів. Серед викраденого – гроші, ювелірні вироби та автозапчастини.

Зокрема, нещодавно у місцевого жителя зникли 3 000 доларів після відвідування тренажерного залу. Чоловік розповів, що перед тренуванням залишив свої речі у шафці та закрив ключем, а коли повернувся то виявив нестачу. Поліцейські з’ясували, що крадіжку вчинив 32-річний житель Одещини. Чоловік свою провину визнав та розповів, що чужі гроші вже витратив на власні потреби.

Розшукали правоохоронці й 35-річного містянина, причетного до крадіжки запчастин вартістю 15 000 гривень. Чоловік прямував до Бердичева рейсовим автобусом й помітив, що водій перевозить посилки. Тоді він непомітно витягнув з однієї з коробок два комплекти підшипників до комбайна, які у подальшому планував здати до пункту приймання металобрухту. Викрадене поліцейські у нього вилучили.

А поліцейський офіцер громади встановив причетність жительки Гришковецької громади до крадіжки золотих сережок в односелиці. Фігурантка допомагала заявниці по господарству та мала вільний доступ до будинку. Вона й спокусилася на чужі ювелірні прикраси. Після викрадення жінка одразу здала сережки до ломбарду, а гроші витратила.

Днями всім трьом фігурантам було оголошено про підозри у вчиненні крадіжок (ч. 4 ст. 185 КК України) та вручено обвинувальні акти. Нині матеріали кримінальних проваджень скеровано до суду.

Тепер любителям чужих речей загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо також, що у Житомирі чоловік викрав телефон у покупця на ринку, доки той стояв у черзі.

Будьте першим, хто прокоментував "На Бердичівщині правоохоронці викрили трьох причетних до майнових злочинів"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*