Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1xfan manager
1X FAN models

Результати досліджень екологами проб води з річки Тетерів у селі Слобода-Селець підтвердили забруднення водойми: подробиці

Результати досліджень екологами проб води з річки Тетерів у селі Слобода-Селець підтвердили забруднення водойми: подробиці

26 вересня, реагуючи на звернення, що надійшло на телефонну «гарячу лінію» щодо забруднення річки Тетерів стічними водами, фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу виїхали на місце ймовірного порушення природоохоронного законодавства та відібрали проби води з річки Тетерів вище та нижче місця невідомого скиду.

Сьогодні, 7 жовтня, екологи оприлюднили результати досліджень відібраних проб води з річки Тетерів у селі Слобода-Селець.

Результати проведених досліджень показали, що якість води у створі нижче скиду погіршується у порівнянні з водою створом вище. Нормативи для вказаного скиду відсутні, але зафіксовані високі концентрації по азоту амонійному, залізу, хлориду, завислим речовинам, ХСК та БСК5,”

– йдеться у повідомленні Державної екологічної інспекції Поліського округу.

Наразі Екоінспекція готує матеріали за даним фактом для передачі до Головного управління Національної поліції в Житомирській області для встановлення винних осіб.

Нагадаємо також, що за фактом забруднення річки Тетерів під Житомиром прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Будьте першим, хто прокоментував "Результати досліджень екологами проб води з річки Тетерів у селі Слобода-Селець підтвердили забруднення водойми: подробиці"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*