1X FAN models
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange

Вночі російські терористи атакували черговий “військовий об`єкт” – житлову багатоповерхівку в Чорноморську

Вночі російські терористи атакували черговий "військовий об`єкт" - житлову багатоповерхівку в Чорноморську

У ніч на 8 жовтня російські окупанти задали удару по Одещині двома балістичними ракетами Іскандер-М із окупованого Криму, а також 19-ма ударними БпЛА із Приморсько-Ахтарська, рф.

В результаті протиповітряного бою усі ворожі безпілотники ліквідовано у Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій та Тернопільській областях: 18 збито авіацією, зенітними ракетними підрозділами, мобільними вогневими групами та РЕБ Сил оборони України, ще один ударний БпЛА повернувся в росію.

У Чорноморську рашистський дрон влетів у багатоповерхівку. В результаті сталося загорання квартир на 4-му, 5-му та 6-му поверхах. Пожежу площею 100 м2 вогнеборці оперативно ліквідували. На щастя обійшлося без постраждалих.

Окрім того, в Одеському районі пошкоджено перекриття та стіни адміністративно-виробничої будівлі з подальшим загоранням, вогонь на площі 50 м2 було ліквідовано.

Ще один БпЛА впав на відкритій території без детонації.

Нагадаємо також, що минулої ночі російські терористи запустили по українських містах 80 повітряних засобів ураження.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи атакували черговий “військовий об`єкт” – житлову багатоповерхівку в Чорноморську"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*