coin24 crypto exchange
1X FAN models
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1xfan manager
Stay with Ukraine

На Житомирщині поліцейські психологи залучили до допомоги пораненим Захисникам собак-терапевтів (ВІДЕО)

На Житомирщині поліцейські психологи залучили до допомоги пораненим Захисникам собак-терапевтів

8 жовтня психологи поліції організували особливий захід для поранених Захисників за допомогою «собак психологічної підтримки», які під наглядом досвідчених кінологів працюють за програмою ментальної підтримки. Метою зустрічі була емоційна допомога бійцям.

Контактуючи з чотирилапими друзями, захисники мали змогу на деякий час забути про свої переживання, відчути спокій і комфорт. Такий формат заходу дозволив створити неформальну обстановку, в якій поранені отримали підтримку від професіоналів.

Психологи, які продовжують працювати у проєкті «Пункт психологічних практик», підкреслюють, що контакт з тваринами має потужний терапевтичний ефект, сприяє зняттю стресу та покращенню емоційного стану. Це яскравий приклад того, як важливо поєднувати професійну психологічну допомогу з елементами, що сприяють емоційному розвантаженню.

Серед учасників були не лише психологи, а й викладач циклу кінології Житомирської академії поліції Катерина Стрілець, кінолог кінологічного центру ГУНП області Дмитро Руденко та волонтери «DOG HELPS to LIVE».

У майбутньому організатори планують продовжувати подібні заходи, адже їх мета допомогти Захисникам максимально відновити психологічний баланс.

А з тим, чим займається у Житомирі Центр розвʼязання соціально-психологічних проблем ветеранів війни та членів їх родин ви можете ознайомитись за посиланням.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині поліцейські психологи залучили до допомоги пораненим Захисникам собак-терапевтів (ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*