Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
1xfan manager
Stay with Ukraine
1X FAN models

На Крошні у Житомирі патруль затримав двох любителів незаконної риболовлі, які завдали шкоди на понад 45 тис. грн

На Крошні у Житомирі патруль затримав двох любителів незаконної риболовлі, які завдали шкоди на понад 45 тис. грн

Цієї ночі Житомирський рибоохоронний патруль затримав у місті двох любителів незаконної риболовлі. Про це повідомили у прес-службі патруля.

Вночі 8 жовтня 2024 року при проведенні рибоохоронної роботи інспекторами Житомирського рибоохоронного патруля було задокументовано грубе порушення Правил рибальства на річці Крошенка, поблизу парку «Крошенський» м. Житомир,”

– йдеться у повідомленні.

Один з порушників, використовуючи ліскову сітку із гумового човна, незаконно впіймав 9 карасів загальною вагою 2,5 кг, завдавши збитків рибним запасам країни на суму 14229 грн. Інший – неподалік за допомогою сітки протяжністю 60 м впіймав 20 екземплярів карася, завдавши шкоди державі на суму 31620 грн.

На обох чоловіків було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. При цьому заборонені знаряддя лову у порушників вилучили до рішення суду.

Водночас фахівці Житомирського рибоохоронного патруля звертаються до небайдужих громадян з проханням повідомляти про факти порушення Правил рибальства, Порядку придбання та збуту водних біоресурсів або їх загибелі на телефон «гарячої лінії»: 067-414-60-74.

Нагадаємо також, що екологи зафіксували масовий мор риби в річці Тетерів у Житомирі.

Будьте першим, хто прокоментував "На Крошні у Житомирі патруль затримав двох любителів незаконної риболовлі, які завдали шкоди на понад 45 тис. грн"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*