1X FAN models
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange

Шахрайський бізнес з-за грат: на Бердичівщині правоохоронці викрили ув`язненого на вчиненні нового злочину

Шахрайський бізнес з-за грат: на Бердичівщині правоохоронці викрили ув`язненого на вчиненні нового злочину

На Житомирщині правоохоронці викрили ув`язненого на шахрайстві. 30-річний чоловік, відбуваючи покарання у виправній установі, розмістив на одній з онлайн-платформ оголошення про продаж неіснуючого транспортного засобу, з доставкою з-за кордону. Спілкуючись телефоном, він виманив у жителя Волині, який сподівався на вдалу покупку, понад 9 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування було встановлено, що «продавець» переконав 39-річного потерпілого надіслати завдаток, а пізніше – частково оплатити «транспортні витрати та переоформлення документів». Після переказу коштів «автодилер» перестав виходити на зв’язок.

Тож постраждалий звернувся за допомогою до правоохоронців, які в свою чергу встановили причетність до цієї афери ув’язненого місцевого виправного центру.

Відомо, що чоловік був засуджений за вчинення аналогічних злочинів. Днями слідчі повідомили йому про підозру у повторному вчинені шахрайства (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України). Триває досудове розслідування та перевірка щодо причетності чоловіка до інших подібних правопорушень.

Нагадаємо також, що на Житомирщині почастішали випадки шахрайств при оренді житла.

Будьте першим, хто прокоментував "Шахрайський бізнес з-за грат: на Бердичівщині правоохоронці викрили ув`язненого на вчиненні нового злочину"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*