1X FAN models
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange

 Олімпійський урок #BeActive у відділенні баскетболу Житомирської ДЮСШ «Динамівець» (ФОТО

Олімпійський урок #BeActive у відділенні баскетболу Житомирської ДЮСШ «Динамівець»

До відділення баскетболу Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» завітав Олімпійський урок #BeActive, подарувавши юним спортсменкам захоплюючі зустрічі та корисні знання. 

Відповідальний секретар відділення НОК України в Житомирській області Людмила Гедзюк та багаторазовий чемпіон України з легкої атлетики Дмитро Гедзюк провели пізнавальну бесіду про видатних олімпійців Житомирщини.

Спортсмени поділилися цікавими історіями про досягнення видатних атлетів, розповіли про важливість активного способу життя та мотивацію, яка допомагає досягати спортивних вершин. 

У дружній атмосфері кожна дівчинка відчула себе частиною великої олімпійської родини, надихнувшись прикладами успішних спортсменів.

Традиційно, на завершення заходу всі учасниці отримали подарунки від відділення НОК України в Житомирській області, що принесло ще більше радості та мотивації на шляху до нових перемог.

 #OlympicLab: «Чат з чемпіонами та навички лідерства» у ліцеї №4 м. Бердичева (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував " Олімпійський урок #BeActive у відділенні баскетболу Житомирської ДЮСШ «Динамівець» (ФОТО"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*