coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1xfan manager
1X FAN models

Житомир готовий до блекаутів: електропостачання та водопостачання на альтернативних джерелах енергії

Житомир готовий до блекаутів: електропостачання та водопостачання на альтернативних джерелах енергії

У Житомирі з 16 жовтня розпочнеться опалювальний сезон. До нього почали готуватися завчасно, тому сьогодні об’єкти теплопостачання оснащені генераторами та газопоршневими установками.

Про це сьогодні, 1 жовтня, під час позачергового виконкому розповів начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

«Підготовлено 51 котельню, всі центральні теплові пункти, відремонтовано капітально 2 котла, поточним ремонтом теплових мереж 94% ми зробили. Підготовлено 190 індивідуальних теплових пунктів, які розташовані у наших багатоповерхових житлових будинках. Основні об’єкти теплопостачання – забезпечено альтернативними джерелами енергії. Це 51 генератор різної потужності. Також ми отримали 2 газопоршневі установки, які встановлені на двох котельнях, які забезпечують виробництво як теплової енергії, так і електричної. До кінця року від американського уряду ми очікуємо ще 4 газопоршневі станції, і ми працюємо з нашими інвесторами, щоб на наших котельнях було встановлено інші газопоршневі станції», – зазначив він.

Марцун також додав, що водоканал теж готовий до відключення світла:

«Водоканал також готувався до опалювального сезону, було відремонтовано всі насосні станції, каналізаційно-насосні станції, очисні споруди. На всіх об’єктах водоканалу також встановлено альтернативні джерела електроенергії. Це теж генератори різної потужності». 

Нагадаємо, у Житомирі опалювальний сезон розпочнеться з 16 жовтня.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомир готовий до блекаутів: електропостачання та водопостачання на альтернативних джерелах енергії"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*