Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1xfan manager
1X FAN models
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange

У Житомирського обласного ТЦК та СП новий тимчасовий керівник

У Житомирського обласного ТЦК та СП новий тимчасовий керівник

Житомирський обласний ТЦК та СП очолив новий, поки тимчасовий, керівник. Про це повідомив очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

14 жовтня провели розширену нараду з представниками територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, правоохоронними органами та головами районних адміністрацій щодо стану мобілізації в Житомирській області. В ході наради визначили подальші кроки для покращення виконання мобілізаційного завдання поставленого Генеральним штабом України.

Також під час наради представив тимчасово виконуючого обов’язки начальника обласного ТЦК та СП полковника Ігоря Напольського. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо успішно виконувати мобілізаційне завдання“,

– зазначив губернатор.

Відомо, що раніше полковник Ігор Напольський був командиром частини 5-го окремого Чернігівського полку зв’язку. Більше того, у відкритому доступі є інформація, що Напольський був фігурантом справи щодо порушення законодавства про державну таємницю.

Нагадаємо, що минулий очільник Житомирського облассного ТЦК та СП Сергій Мартищенко не пробув на посаді навіть року. З чим пов`язана така різка зміна керівництва наразі не повідомляється.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирського обласного ТЦК та СП новий тимчасовий керівник"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*