coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1X FAN models
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange

Комбатом безпілотних систем у 63 ОМБр призначили… скандальновідомого екснардепа Олега Ляшка

Комбатом безпілотних систем у 63 ОМБр призначили... скандальновідомого екснардепа Олега Ляшка

Відомий своїми скандальними витівками одіозний екснардеп Олег Ляшко став комбатом безпілотних систем у 63 ОМБр та отримав звання підполковника. Таке призначення викликало неабияке обурення серед військових.

Як вам таке просування по службі: лейтенант Ляшко О.В., потрібно віддати йому належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності, призначений командиром батальйону в одну з бригад”,

– наголосив командир підрозділу розвідки Збройних сил України Денис Ярославський.

Однак у 11-му армійському корпусі Сухопутних військ Збройних сил України заявили, що призначення відбулося на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР і, мовляв, за два роки служби в цій бригаді Ляшко зарекомендував себе найліпшим чином.

«Щодо безпілотних систем, він одразу почав глибоко вникати в їхню суть та їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість. Під час його перебування на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;.У вересні ББС 63-ї ОМБр увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з’єднань Збройних Сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем»,

– йдеться у заяві.

При цьому самі військові, якими тепер керуватиме екснардеп, впевнено заявляють, що Ляшко у розумінні безпілотних систем “повний нуль” і нічим, окрім власного піару, у війську не займається.

Будьте першим, хто прокоментував "Комбатом безпілотних систем у 63 ОМБр призначили… скандальновідомого екснардепа Олега Ляшка"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*