Stay with Ukraine
1X FAN models
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange

Наймассовіша атака “шахедами”: вночі російькі терористи випустили по українських містах 136 БПЛА

Наймассовіша атака "шахедами": вночі російькі терористи випустили по українських містах 136 БПЛА

В ніч на 16 жовтня російські окупанти завдали ударів по Донеччині зенітною керованою ракетою С-300/400, по Чернігівщині керованою авіаційною ракетою Х-59, а також по всій територіїї України 136 безпілотниками.

Завдяки злагодженій роботі українських сил ППО повітряні цілі було знищено в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Окрім того, завдяки активній протидії РЕБ 60 російських дронів було локаційно втрачено. Ще 2 – повернулись назад у напрямку рф.

Понад 20 БПЛА і досі знаходяться в повітряному просторі України.

Під час нічної атаки рашисти завдали удару по одному з промислових об’єктів на території Тернопільської області. Внаслідок атаки виникла масштабна пожежа. Її швидко ліквідували вогнеборці. На щастя, загиблих та травмованих немає.

Відомо також, що Херсон наразі повністю знеструмлено. Більше того, спостерігаються масові проблеми з електроенергією у Миколаєві. Щоправда наразі не повідомляється чи пов`язані зазначені проблеми з нічною атакою рашистів чи викликані негодою або технічними проблемами.

На Житомирщині тривога триває і досі. Вона стала однією з найдовших за весь час від початку повномасштабної війни. Наразі тривога в області триває вже понад 10 годин. При цьому у регіоні і нині перебувають рашистські БПЛА.

Нагадаємо також, що минулої ночі російські терористи завдали ракетного удару по житловому кварталу Миколаєва.

Будьте першим, хто прокоментував "Наймассовіша атака “шахедами”: вночі російькі терористи випустили по українських містах 136 БПЛА"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*