1X FAN models
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1xfan manager
Stay with Ukraine

Вночі російські терористи знову атакували Україну безпілотниками

Вночі російські терористи знову атакували Україну безпілотниками

У ніч на 17 жовтня російські окупанти атакували українські міста керованою авіаційною ракетою Х-59 та 56 ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу.

До відбиття нападу залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Завдяки злагодженій роботі українських Захисників вдалося збити 22 ворожі БпЛА в Сумській, Київській, Полтавській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївській, Черкаській, Одеській та Тернопільській областях.

Два безпілотники вийшли з повітряного простору в напрямку Білорусі. Ще 27 ударних БПЛА та безпілотників невстановленого типу локаційно втрачено внаслідок активної протидії РЕБ Сил оборони. Тож в Генштабі ЗСУ закликають при виявленні підозрілих предметів, схожих на безпілотники, не вчиняти жодних дій самостійно, а терміново повідомляти про небезпечну знахідку поліцію, ДСНС чи місцеву військову адміністрацію.

Внаслідок ворожої атаки зафіксовано 5 влучань ударних БпЛА по об’єктах інфраструктури у прифронтових областях.

Зокрема, на Миколаївщині рашисти вдарили по об`єкту енергетичної інфраструктури, внаслідок чого є знеструмлення абонентів. Наразі енергетики вже заживили більшу частину споживачів, роботи продовжуються. На щастя, постраждалих немає.

На Херсонщині російські терористи поцілили по житловим кварталам населених пунктів області. В результаті пошкоджено 5  багатоповерхівок та 10 приватних будинків. Також окупанти понівечили станцію техобслуговування та приватні автомобілі. Внаслідок атаки рашистів 6 людей дістали поранення.

У Києві в результаті нічної атаки в Деснянському районі пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. Інформації щодо поранених не надходило.

Нагадаємо також, що минулої ночі російькі терористи випустили по українських містах 136 БПЛА.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи знову атакували Україну безпілотниками"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*