Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1xfan manager
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1X FAN models

Вночі російські терористи атакували житлові квартали українських міст 2 балістичними ракетами та 49 БПЛА

Вночі російські терористи атакували житлові квартали українських міст 2 балістичними ракетами та 49 БПЛА

У ніч на 20 жовтня російські окупанти атакували Україну балістичними ракетами із ТОТ Криму, ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу. Загалом Повітряними Силами України було виявлено та здійснено супровід 51 повітряної цілі: 49-ти ворожих безпілотників та двох балістичних ракет «Іскандер-М».

Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою підтверджено збиття 31 ворожого БпЛА. 13 російських безпілотників локаційно втрачено. Водночас інформація щодо збиття/падіння ще уточнюється та оновлюється.

Внаслідок нічної атаки у Кривому Розі постраждало щонайменше 17 людей, в тому числі 1 рятувальник.

За наявною інформацією, пошкоджено 15 будинків, 3 заклади освіти, 3 адмінбудівлі (райвиконком, УПСЗН, Пенсійний фонд), 7 об’єктів бізнеса, готель, три пожежні машини, 20 автомобілів. Також пошкоджено техніку ДСНС.

Також зранку рашисти завдали авіаудару по одному з енергетичних об’єктів на Сумщині. Через це тимчасово знеструмлені більш як 37 тисяч споживачів в Роменському районі.

Нагадаємо також, що в ніч на п`ятницю російські терористи атакували Україну 135 “шахедами”.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи атакували житлові квартали українських міст 2 балістичними ракетами та 49 БПЛА"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*