Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1xfan manager
1X FAN models

На Бердичівщині з картки пенсіонера зникли кошти: правоохоронці затримали підозрюваного

Днями 74-річний мешканець Гришковецької громади виявив відсутність грошей на картковому рахунку. Чоловік одразу звернувся до поліцейського офіцера громади за допомогою. Він розповів, що напередодні до нього звернувся знайомий з проханням про позику у розмірі 600 гривень. Чоловік, нічого не підозрюючи, надав йому свій мобільний телефон із доступом до мобільного банкінгу, і саме після цього і виявив списання більшої суми.

Зібравши достатні свідчення потерпілого, поліцейський встановив причетного до кримінального діяння. Ним виявився раніше судимий за майнові та наркозлочини 35-річний житель громади. Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що на рахунку у знайомого була чимала сума, тому він не стримався і переказав більше ніж домовлявся.

Після проведення усіх необхідних процесуальних дій слідчі поліції оголосили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України та вручили обвинувальний акт.

22 жовтня матеріали кримінального провадження були направлені до суду.

Тепер хитрому крадію загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо також, що на Чуднівщині хлопець викрав чужу автівку, але доїхав лише у кювет.

Будьте першим, хто прокоментував "На Бердичівщині з картки пенсіонера зникли кошти: правоохоронці затримали підозрюваного"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*