coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange
1X FAN models

Начальника Тернопільського РТЦК викрили на вимаганні у підприємця хабара за відстрочку від мобілізації

ДБР оголосило про підозру начальнику Тернопільського районного ТЦК та СП. Встановлено, що посадовець вимагав у підприємця неправомірну вигоду за відстрочку від призову на військову службу.

Комерсант наразі вперше здобуває вищу освіту на денній формі навчання в одному з навчальних закладів Прикарпаття, тож має законне право отримати відстрочку від призову. Однак військком попередив чоловіка, який займається агробізнесом, що оформить йому довідку про відстрочку лише за хабар – талони на одну тисячу літрів дизельного пального, вартістю близько 1,5 тис. доларів США.

21 жовтня після отримання талонів на пальне посадовця було затримано. В його авто було виявлено та вилучено крім талонів, 13 тис. доларів США та 73 тис. грн готівкою.

Водночас в результаті обшуку в службовому кабінеті фігуранта також було вилучено паливні картки на понад одну тисячу літрів дизеля та бензину.

Відтак військкому повідомлено по підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Тепер спритному посадовцю загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

До суду подане клопотання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Наразі розслідування триває, встановлюються інші факти протиправної діяльності та повне коло причетних до оборудки осіб.

Нагадаємо також, що ДБР викрило працівників столичного РТЦК, які допомогли ухилитись від мобілізації тисячам військовозобов’язаних.

Будьте першим, хто прокоментував "Начальника Тернопільського РТЦК викрили на вимаганні у підприємця хабара за відстрочку від мобілізації"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*