1xfan manager
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1X FAN models
coin24 crypto exchange

Масована атака безпілотниками та удари авіабомбами по житловим будинкам Харкова: росія вчергове довела свій статус країни-терориста (ФОТО, ВІДЕО)

У ніч на 28 жовтня 2024 року російські окупанти атакували українські міста КАБами та 100 ударними БпЛА типу «Shahed» та безпілотниками невстановленого типу із напрямків Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ.

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Станом на 10.30 підтверджено збиття 66 ворожих БпЛА. Крім того, ще 24 російських безпілотники було локаційно втрачено, 4 полетіли у напрямку рф та Білорусі. Ще кілька БПЛА і досі перебувають у повітряному просторі Хмельницької та Рівненської областей.

На жаль, є і декілька влучань БпЛА по цивільній інфраструктурі України.

Зокрема, на Житомирщині внаслідок атаки ворожих безпілотників знищено приватний житловий будинок.

Також російські терористи завдали удару по енергетичних об’єктах критичної інфраструктури Конотопського району. В результаті наразі на Сумщині введено графіки аварійних відключень електроенергії.

На Київщині в одному з районів внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено скління в приватному будинку та сталось загорання травʼяного настилу. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Окрім того, увечері та вночі рашисти били по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах міста Харкова, а також по місту Чугуєву.

У Чугуєві пошкоджено приватні домоволодіння та господарчі споруди. Постраждали 8 людей, серед них четверо хлопчиків 1, 6, 10 та 12 років. У дітей діагностували гостру реакцію на стрес. Попередньо, удар по місту був завданий з РСЗВ «Торнадо-С».

Також, в результаті терористичного акту росіян, у Салтівському районі зафіксовано влучання у відкриту земельну ділянку на території приватного домоволодіння. Двоє чоловіків віком 63 та 77 років і 76-річна жінка зазнали гострої реакції на стрес. Пошкоджено готель, господарчі споруди, житлові будинки.У Холодногірському районі Харкова тривають аварійно-рятувальні роботи.

У Шевченківському районі ворог теж вдарив по приватній житловій забудові. 51-річний чоловік та 76-річна жінка отримали поранення. Ще одна жінка 62 років зазнала гострої реакції на стрес.

А внаслідок авіаудару по Холодногірському району Харкова боєприпас влучив у девʼятиповерховий житловий будинок. В результаті пошкоджено перекриття між 8 та 9 поверхом, зруйновано три квартири. Постраждали 7 людей, серед яких 16-річна дівчина.

Загалом через атаки по Харківщині від вчорашнього вечора постраждала 21 людина, серед них 5 дітей.

Будьте першим, хто прокоментував "Масована атака безпілотниками та удари авіабомбами по житловим будинкам Харкова: росія вчергове довела свій статус країни-терориста (ФОТО, ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*