coin24 crypto exchange
1X FAN models
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1xfan manager
Stay with Ukraine

У Житомирі лікар травмував чоловіка під час сеансу масажу

Правоохоронці намагаються встановити обставини травмування 44-річного чоловіка, який стверджує, що потрапив до лікарні після візиту до масажиста.

За словами постраждалого відомо, що в перших числах жовтня він звернувся до одного з медичних закладів міста за допомогою до лікаря-масажиста. Після сеансу масажу заявнику стало погано, самостійно пересуватися він вже не міг, тож з кабінету лікаря його забрала швидка допомога.

Згідно попереднього висновку судово-медексперта у постраждалого була діагностована закрита хребтова травма та компресійний перелом декількох шийних та грудного хребців, що вважається тяжкими тілесними ушкодженнями.

Так, за вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. Зараз триває встановлення всіх фактів та обставин справи.

Якщо провина лікаря буде доведена, то йому заборонять займатись певною діяльністю або можуть навіть ув`язнити на строк до 2 років.

Нагадаємо, на Житомирщині екс-ув’язнений травмував 4 осіб, одного з них – смертельно.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі лікар травмував чоловіка під час сеансу масажу"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*