У Житомирі міська влада планує збір коштів на допомогу м. Ухань, яке «поглинув» коронавірус

Сьогодні, під час засідання шістдесят третьої позачергової сесії Житомирської міської ради, депутати прийняли рішення допомоги м. Ухань з боротьбою проти коронавірусу.

Директор департаменту соціальної політики Житомирської міської ради Вікторія Краснопір запропонувала депутатам виділити 100 тисяч гривень на медичні маски для жителів м. Ухань, які борються з інфекцією. Проте, депутати це рішення не підтримали.

Депутатка Опоційного Блоку Наталія Леонченко зауважила, що у м. Житомир є куди витрати кошти:

«У Житомирі вже вирішено всі соціальні проблеми з медичним забезпеченням? При такій купі проблем у місті, я не розумію прагнення допомогти».

Депутат ВО «Свобода» Віктор Брокарєв зауважив, що краще витратити кошти на медичні маски для житомирських лікарів:

«Як лікар скажу, що зараз у наших лікарів і медсестер немає масок, то може ми спочатку нашим купимо? До того ж маски не захищають від коронавіруса, не даремно люди там ходять в спеціальних костюмах і противогазах. Якщо є зайві кошти, то краще їх витратити для наших медиків».

Депутатка Любов Цимбалюк запропонувала альтернативу:

“Ми можемо допомогти, але це можна зробити не, як міська рада, а як громада Житомира. Влаштувати скриньки збору коштів. Я думаю, що житомиряни приєднаються, а ми, таким чином, не будемо витрачати кошти з бюджету.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі міська влада планує збір коштів на допомогу м. Ухань, яке «поглинув» коронавірус"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*