coin24 crypto exchange
1xfan manager
Stay with Ukraine
1X FAN models
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange

«Підстав для вбивства немає»: поліція Житомира наголошує на самогубстві учасника АТО Олега Котенка

Сьогодні, 10 березня, керівництво ГУ Національної поліції у Житомирській області повідомило, що смерть житомирянина, волонтера, учасника АТО Олега Котенка сталася внаслідок самогубства.

Заступник начальника ГУНП у Житомирській області начальник кримінальної поліції Вячеслав Пашковський переконаний, що немає жодних підстав для того, щоб говорити про вбивство:

«На сьогоднішній день підстав для того, щоб говорити, що це було вбивство, немає. Всі свідчення сусідів та рідних вказують на те, що чоловік під час вбивства знаходився сам, під’їзд будинку ніхто не полишав. Самогубство було скоєне у під’їзді власної квартири. Виявила його дружина, на місці, де він постійно курив цигарки, біля його тіла був стілець з квартири, і його запальничка з цигарками. Постріл був здійснений з підборіддя, куля пройшла крізь голову, і відрекошетила від стелі, де залишився слід. Слідство не отримало жодної інформації, яка вказала б на навмисне вбивство».

Такої ж думки і заступник начальника слідчого управління Володимир Богатков:

«На даний час немає доказів, які свідчили б про вбивство. Обстановка на місці події, положення зброї та інша слідча інформація говорить про вчинення самогубства. Причина смерті — вогнепальне поранення в голову. На місці події знайшли фрагмент кулі, випущеної зі зброї, яка зареєстрована на Олега Котенка. Мотиви самогубства досі невідомі, але будуть встановлюватися».

Будьте першим, хто прокоментував "«Підстав для вбивства немає»: поліція Житомира наголошує на самогубстві учасника АТО Олега Котенка"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*