У Житомирі АТОвцям презентують проєкт з підприємницької діяльності

В Житомирі відбудеться презентація проєкту «Програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО та ООС» у Житомирі.

Київська школа економіки вже залучила до проєкту більш ніж 160 учасників з Києва, Харкова, Миколаєва і Вінниці. Приєднатися на безкоштовне навчання за проєктом «Програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО та ООС» запрошують ветеранів і в Житомирі.

Учасники матимуть змогу вивчити основи планування, маркетингу, фінансів, управління персоналом та продажу. А залучившись допомогою досвідчених викладачів Київської школи економіки та випускників, розробити бізнес-план власної справи.

Стати учасником проєкту можна до 26 березня 2020 року. Програма навчання розрахована на 2,5 місяці та передбачає 10 навчальних модулів (2 дні на тиждень: 1 день офлайн та 1 день онлайн). Запрошуються учасники АТО, які прагнуть реалізувати власну справу чи бізнес. 

Навчання проводиться Київською школою економіки спільно з ГО «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій», ГО «Атошник», ГС «Ветерани російсько-української війни Житомирщини», ГС «Дім ветерана» та іншими організаціями-партнерами за підтримки Фонду родини Загоріїв.

Презентація відбудеться 11 березня у прес-центрі Житомирської міської ради, з 11:00 до 13:00.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі АТОвцям презентують проєкт з підприємницької діяльності"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*