27 курсантів Житомирського військового інституту здорові, 4 лікуються

Двадцять сім курсантів Житомирського військового інституту, які перебували в ізоляції два тижні, отримали негативні результати тесту на коронавірус, але ще четверо перебувають на лікуванні. Про це сьогодні розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

У понеділок, 20 квітня, у 4 курсантів військового інституту підтвердили коронавірус, ще 27 курсантів два тижні були на самоізоляції. Сьогодні на сторінці Facebook Житомирського військового інституту з’явилася інформація про те, що нібито у всіх курсантів тест на коронавірус показав негативний результат:

«Друзі, у нас приємна новина! Усі 27 курсантів військового інституту, які знаходились в ізоляції останні два тижні, сьогодні отримали негативні результати тестів на коронавірус, включаючи 4-х курсантів, які були ізольовані в Житомирський військовий госпіталь у понеділок».

Проте Микола Суслик зазначив, що дійсно діагноз у 27 курсантів лабораторно не підтвердився, але 4 курсанти мають позитивний результат і зараз лікуються: 

«В контакті було 27 курсантів, матеріали яких направили на дослідження в Київ, їхній діагноз лабораторно не підтвердився, але 4 контактних, які були з курсантом, що захворів, мають позитивний результат, і зараз перебувають на лікуванні у військовому госпіталі, їх стан задовільний».

Брифінг голови ОДА Віталія Бунечка, щодо розповсюдження коронавірусу в Житомирській області

Posted by Житомирська ОДА on Thursday, 23 April 2020

Будьте першим, хто прокоментував "27 курсантів Житомирського військового інституту здорові, 4 лікуються"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*