У Малині чоловік до смерті забив власну матір

6 травня жителька районного центру знайшла мертвою свою 83-річну сусідку. По прибуттю правоохоронців було встановлено, що нещасна пенсіонерка померла від отриманих травм у результаті жорстокого побиття.

За словами заявниці, того дня вона зайшла в гості до своєї знайомої та знайшла її у ліжку вже мертвою.

Попередньо поліцейські встановили, що загибла проживала із своїм 50-річним сином, який регулярно зловживав алкогольними напоями. Окрім цього чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і навіть зараз у суді розглядається справа за його участі.

Оглянувши тіло пенсіонерки правоохоронці виявили на її тілі тілесні ушкодження, що могли вказувати на факт насильницької смерті. Опісля низки експертних досліджень це було підтверджено, у жінки безліч внутрішніх травм, які виявилися несумісними із життям.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що в останній день життя загиблої між нею та сином виникла чергова суперечка через вживання останнім алкоголю, тож чоловік є єдиним підозрюваним у тяжкому злочині. Також під час освідування у нього зафіксували 3,21 проміле алкоголю в крові.

Наразі чоловік перебуває під вартою до встановлення усіх обставин події. Призначено низку слідчих дій та експертних досліджень. 

Нагадаємо, що на Житомирщині чоловік втопив безпомічну матір, видавши її смерть за самогубство.

Будьте першим, хто прокоментував "У Малині чоловік до смерті забив власну матір"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*