Нацкорпус звинувачує нардепа від «Слуги народу» в лобіюванні відкриття АЗС UPG в Житомирі

Політична партія «Національний корпус» звинувачує нардепа в Сергія Кузьміних в лобіюванні відкриття заправки UPG на проспекті Незалежності в Житомирі.

Представники корпусу стверджують, що деякі житомирські міські та обласні депутати разом з обранцем по 67 округу від «Слуги народу» Сергієм Кузьміних вимагали в ДАБІ відкрити АЗС.

«Я знаю всю цю вашу епопею, знаю цю проблему, ви не уявляєте, як я зараз за вас тут відбиваюся, і з цими вашими нардепами Кузьміних, і всіх інших, які тут до мене приходять і мозок мені виносять. Я на вашій стороні, бо я знаю, які там порушення, мої інспектори теж, я тут б’юсь без вас», — говорить представниця ДАБІ в опублікованому Нацкорпусом аудіофайлі.

Національний корпус стверджує, що між власником АЗС Володимиром Петренко та депутатом Сергієм Кузьміних є зв’язок:

«Це безпосередня співпраця між Сергієм Кузьміних та власником мережі АЗС UPG — Володимиром Петренко, депутатом обласної ради від „Європейської солідарності“. Останній фінансував виборчу кампанію Кузьміних, тому всі інтерв’ю „Слуги народу“ базувались на відстоюванні законності прав заправки та тиск на ДАБІ України. Взагалі у В. Петренка в обласній раді Житомирщини є группа „своїх“ депутатів, котрих він фінансує, а ті просувають певні вигідні для нього законопроекти. Класична система феодала та васалів».

Представники Національного корпусу погрожують, що незабаром викриють і депутатів Житомирської міської ради, котрі так само прагнуть відкрити АЗС UPG: 

«Таким чином „Слуга народу“ та обранець 67 округу Сергій Кузьміних та декілька ще депутатів обласної, поки не встановлено нами точно, котрі саме — лобіюють питання відкриття АЗС. Анонсуємо, що наступний наш пост буде про депутатів вже міської ради, котрі лобіюють інтереси „заправочника“ Петренка. Сергій Кузьміних, до речі, живе поруч з протизаконною заправкою та людьми, що борються з нею, що вже доволі цинічно».

Будьте першим, хто прокоментував "Нацкорпус звинувачує нардепа від «Слуги народу» в лобіюванні відкриття АЗС UPG в Житомирі"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*