Синоптики переконані – вже наприкінці робочого тижня до Житомира завітає справжня весна

Перший день літа, на жаль, не порадував житомирян та жителів області теплою та сонячною погодою, але вже до кінця тижня дощі припиняться а показники температурних стовпчиків почнуть повзти догори.

Інформацію про погодні умови в області повідомили на сторінці регіонального гідрометеорологічного центру.

Прогноз погоди на вівторок, 2 червня:

У Житомирі буде хмарно, подекуди дощитиме. Вітер змінюватиметься упродовж доби та коливатиметься від 3 до 8 м/с. Температурні стовпчики не підніматимуться більше +7 градусів уночі, а вдень – +13 градусів.

Прогноз погоди на середу, 3 червня:

У мысты та по області буде хмарна погода. Як уночі, так і вдень буде дощити. У деяких районах – грози. Вітер буде південно-східним, від 5 до 10 м/с. Температура повітря уночі – +4…+9, удень трохи тепліше – від +10 до +15 градусів тепла.

Прогноз погоди на четвер, 4 червня:

Істотних опадів у цей день житомирянам очікувати не варто, але короткочасний дощ, все ж, може падати. Вітер буде південно-західним, від 5 до 10 м/с. Показники температурних стовпчиків уночі покажуть від +4 до +9 градусів, а удень – від +13 до +18 градусів.

Прогноз погоди на п`ятницю, 5 червня:

Уночі опадів не буде, але вдень подекуди йтимуть короткочасні дощі. Температура повітря вночі – від +5 до +10 градусів, а удень – від +17 до +22 градуси.

Будьте першим, хто прокоментував "Синоптики переконані – вже наприкінці робочого тижня до Житомира завітає справжня весна"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*