Перше ЗНО 2020 на Житомирщині: враження та карантинні обмеження

У вівторок, 30 червня, абітурієнти здавали ЗНО з української мови та літератури. Здавалося б, звичайна справа, але цього року проведення ЗНО трохи відрізняється через карантинні обмеження.

З самого ранку під стінами шкіл у Житомирі чатують абітурєнти. Розбившись на групки на вулиці та в шкільних автобусах,  чекали того самого моменту, щоб написати тести. На вході стояли люди в захисних костюмах та кожному вимірювали температуру.

Своїми враженнями з Times. ZT поділилися випускниця 11 класу Діана та студентка коледжу Настя, а ще розповіли, як насправді дотримуватися карантинних заходів:

«Чесно, я розумію, що все знаю, але все одно переповнювали вагання. Крім хвилювання заважала ще й маска, дихати було важко. Всі були в масках. Усім на вході міряли температуру. Сиділи по одному за партою, дистанція в 1,5 м точно була»,- зауважила Настя. 

«Мені було страшно, але загалом, думаю, що справилася. Нас було всього 15 в класі, ми сиділи в масках, щоб було легше дихати для нас відкрили вікно. Все було, як годиться, антисептики, маски, і відстань між партами».

 

Будьте першим, хто прокоментував "Перше ЗНО 2020 на Житомирщині: враження та карантинні обмеження"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*