Фани житомирської ФК «Полісся» — Ультрас «вигризли» оренду спортбази для команди

Житомирському футбольному клубу «Полісся» таки погодили оренду спортивної бази в селі Березина. Про це сьогодні, 24 липня, журналістам Times.ZT вдалось дізнатись під час розмови заступника голови Житомирської ОДА Сергія Крамаренка з директором Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Василем Грибуком та представником від команди фанів ФК «Полісся» — Ультрас.

 

Нагадуємо, що фани «Полісся» сьогодні мітингували під стінами ОДА через те, що клубу не хочуть продовжувати оренду спортивної бази.

 

Більше 40 хвилин «Ультрас Полісся» під входом в ОДА чекали рішення від юрдепартаменту, а з ними й місцеві ЗМІ та інші небайдужі. Після досить тривалого очікування журналісти Times.ZT все ж вирішили піднятись до кабінету Крамаренка й дізнатись результат перемовин. 

«Ця ситуація не нова, вона виникла ще раніше. Сьогодні для мене особисто було дивно, що ситуація зайшла в глухий кут, тому що чотири дні тому в моєму кабінеті з керівництвом клубу та бази ми погодили всі спірні питання, потиснули один одному руки й пішли оформлювати відповідні документи. Дивує мене й не конструктивна позиція керівника школи спортивної майстерності, тому під тиском фанатів ми пояснили йому ситуацію, й зараз вони упорядковують спірні пункти договору. Сьогодні договор вже буде підписано. Запевняю мешканців області, що наша команда тренувалась, тренується і буде там тренуватись», — заявив заступник голови ОДА.

Він також пояснив, що зважати на позицію керівника комунального закладу не збирається, адже Василь Грибук пояснює свій супротив тим, що на базі незавершене будівництво і він не має права там когось поселити. Проте футбольна команда користується цим об’єктом вже кілька років у такому ж статусі.

«Я не хочу коментувати внутрішні переконання Грибука, але я хочу йому нагадати, що функціонування й підготовка нашої команди на гідному рівні, а її виступи в чемпіонаті першої ліги для області є пріоритетом. У них було 2 дні, щоб підписати документи. Сьогодні я їм дав додатково ще півгодини», — сказав Крамаренко.

Невдовзі до кабінету заступника голови ОДА зайшли сторони конфлікту й повідомили, що договір на оренду спортивної бази в селі Березина нарешті підписано.

Будьте першим, хто прокоментував "Фани житомирської ФК «Полісся» — Ультрас «вигризли» оренду спортбази для команди"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*