У травні в Житомирській області найбільше подорожчала олія

У порівнянні з квітнем минулого, 2020 року, ціни на продукти харчування в регіоні стали більшими на 1,6%.

Вказану інформацію у понеділок, 14 червня, повідомили у прес-службі Головного управління статистики області.

«Зокрема, олія подорожчала на 11,9% (виділено редакцією), масло, маргарин та інші рослинні жири, мед, цукор, м’ясо курей, морозиво – на 7,3-3,9%, соуси, приправи, риба та продукти з риби, мінеральні та джерельні води, свинина, сметана, кондитерські вироби з борошна, оливкова олія, фруктові соки, шоколад, сири, чай, кисломолочна продукція – на 2,9-1,1%», – зазначається в тексті повідомлення.

Також стали дорожчими фрукти – на 7,9%. При цьому, яйця в ціні впали на 28,3%. Ціни на сало, каву, кондитерку, молочні продукти – на 3,1-1,0%. Окрім цього, на 1,3% зменшилась ціна на овочі.

Алкоголь та тютюнь прогнозовано стали дорожчими – на 0,8%.

Нагадаємо, які продукти стали найдешевшими на ринках Житомирщини минулого літа.

Будьте першим, хто прокоментував "У травні в Житомирській області найбільше подорожчала олія"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*