Засновник Кулінарної Академії та Асоціації шеф-кухарів України Ігор Брагін 3 вересня зустрівся з житомирськими представниками бізнесу HoReCa.
В Домі української культури відомий шеф-кухар розповів житомирським підприємцям про тренди ресторанного бізнесу та про те, як відкрити власний ресторан в сучасних реаліях.
Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.
«Найбільше постраждали від карантину саме підприємці HoReCa. Тому ми підготували зустріч з відомим ресторатором, аби бізнес мав змогу почути консультації спікера та отримати концепцію підприємства: від створення до успішної діяльності», – розповіла перша заступниця Житомирського міського голови Світлана Ольшанська.
Будьте першим, хто прокоментував "В Житомирі президент Асоціації шеф-кухарів України провів майстер-клас для підприємців"