В Житомирі президент Асоціації шеф-кухарів України провів майстер-клас для підприємців

Засновник Кулінарної Академії та Асоціації шеф-кухарів України Ігор Брагін 3 вересня зустрівся з житомирськими представниками бізнесу HoReCa. 

В Домі української культури відомий шеф-кухар розповів житомирським підприємцям про тренди ресторанного бізнесу та про те, як відкрити власний ресторан в сучасних реаліях.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Найбільше постраждали від карантину саме підприємці HoReCa. Тому ми підготували зустріч з відомим ресторатором, аби бізнес мав змогу почути консультації спікера та отримати концепцію  підприємства: від створення до успішної діяльності», – розповіла перша заступниця Житомирського міського голови Світлана Ольшанська.

Будьте першим, хто прокоментував "В Житомирі президент Асоціації шеф-кухарів України провів майстер-клас для підприємців"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*