В Житомирі знову пошкодили дерева: нічним містом розгулює невідомий псих з сокирою (ФОТО-ВІДЕО)

В Житомирі невідомий продовжує нищити дерева. Першим потрапили під удар сокирою берези в парку Шодуара. Сьогодні, 29 серпня, в місті виявили інші пошкоджені дерева на різних локаціях. На вулиці Небесної Сотні катальпи і туї, на Бердичівській 85 сліди від сокири на деревах, на військовому кладовищі постраждали дуби. 

Цієї ночі, о 00:00, неадекват  з сокирою був зафіксований камерами відеоспостереження. 

Працівники КП “Зеленбуд” прокоментували ситуацію.

“Молодий чоловік в білій футболці шортах і з топором приблизно сантиметрів 70, ходив, і по відео видно, кожне дерево коцав. Було пошкоджено на сквері Небесної Сотні – Лятошинського біля 20 дерев. Ви, як знаєте, сквер був зданий недавно і дерева всі молоді, нові й вартісні. Матеріальні збитки масштабні, якщо, наприклад, одна сакура коштує близько 10-15 тисяч. Зараз наші працівники будуть проводити лікування дерев. Маємо сподівання, що спасемо” –  розповідає Володимир Савченко, заступник директора КП “Зеленбуд”.

Озеленювачі взяли з собою певні засоби, якими мастили дерева, щоб врятувати від висихання.

“Цьому дереву років три. Ми мастимо дерева спеціальним садовим бором для дерев. Коли прищіплюють дерева, то це ним користуються. А як людині одрізать пальця, звісно небезпечно, неприємно і треба час, щоб залікувати, щоб наросло нове. Оце я дев’ять років працюю в “Зеленбуді”, і таке мені вперше зустрілось. Хіба нормальна людина може нищити дерева, природу?.” – ділиться думками Лариса Петрівна, озеленювач КП “Зеленбуду”.

Працівник “Зеленбуду” припустив, що зловмисник, ймовірно, йшов в сторону площі Польової. Поліцію вже сповістили. 

Попереднього разу у парку де Шодуара мітки від тсокири відслідковувались виключно на березах.

У Данії на пшеничному полі створили 80-метрову «Мрію» 

Будьте першим, хто прокоментував "В Житомирі знову пошкодили дерева: нічним містом розгулює невідомий псих з сокирою (ФОТО-ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*