Українські партизани ліквідували генпрокурора ЛНР та його заступницю

Сьогодні у центрі тимчасово окупованого Луганську пролунав вибух. Бавовна спрацювала у кабінеті “головного прокурора” неіснуючої республіки. На даний момент відомо, що серед загиблих – сам “генеральний прокурор ЛНР” Сергій Горенко та його заступниця Катерина Стегленко. Обидва перебували у будівлі в момент вибуху.

Відомо, що Горенко більше 20 років пропрацював в правоохоронній системі України та за часів Януковича займав доволі хлібну посаду.

“Ймовірно, до 2014 був агентом російських спецслужб. Більше 20 років пропрацював в правоохоронній системі України. В 2013—2014 роках — начальник відділу розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. На Донбасі це традиційно було дуже “хлібне місце”. За кілька днів до повномасштабного вторгнення стріляв демонстративно, на камеру, з гаубиці по Станиці Луганській, яка тоді була під контролем України”

– розповідає про нього воєнкор Сергій Цаплієнко.

Російські ЗМІ заявляють, що вибух був результатом диверсії і вибухівку в будівлю генпрокуратури проніс хтось з відвідувачів. А голова терористичного угрупування «ЛНР» Леонід Пасічник у відповідь на загибель самопроголошеного прокурора заявив, що “Київський режим перейшов усі можливі рамки дозволеного».

Нагадаємо також, що тим часом вояки з «лнр» відмовилися воювати за «днрівців».

Будьте першим, хто прокоментував "Українські партизани ліквідували генпрокурора ЛНР та його заступницю"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*