Топив за росію з-за грат: на Житомирщині колишній танкіст з “днр” заробив ще один вирок

Екстанкіст так званого окремого танкового батальйону “дизель” фейкової днр відсиджує 8 років покарання у спецустанові на Житомирщині. Свого часу із жовтня 2016 по січень 2019 року, перебуваючи на посаді водія танку Т-72, брав участь у бойових діях проти українських правоохоронців і військовослужбовців ЗСУ на території Донеччини. При спробі перетнути лінію розмежування був затриманий українськими бійцями. Проте, відбуваючи покарання, не розкаявся, а «знайшов себе» у всебічній підтримці дій рашистів  у соцмережі.

“Танкіст” поширював в інтернеті матеріали, у яких вітав так зване «звільнення південної новоросії» та підтримував «спеціальну воєнну операцію рф».

Крім того, він звинувачував у обстрілах цивільного населення самих українських військових та називав ці ракетно-бомбові удари «провокаціями маріонеткового уряду України з метою розсварити два братні народи».

Наших оборонців він назвав «реінкарнованими карателями», і переконував у нібито безглуздості опору окупантам.

Дізнавачі Служби безпеки України повідомили про підозру за ч.1 ст.111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Обвинувальні акти стосовно колаборантів скеровано до суду для розгляду по суті.

Блокували протиправну діяльність ворожих колаборантів співробітники Управління СБ України в Житомирській області за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Читайте також:

“Могилизация” по-путінськи: як проходить мобілізація на росії (ФОТО, ВІДЕО)

У Житомирі чоловік викрав готівку з термінала самообслуговування

Будьте першим, хто прокоментував "Топив за росію з-за грат: на Житомирщині колишній танкіст з “днр” заробив ще один вирок"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*