На Житомирщині правоохоронці вилучили у кількох громадян наркотичні засоби

Певний час житель Любарської громади не з’являвся до суду, де розглядалося провадження щодо незаконного зберігання ним наркотиків. Відповідно суддя ухвалив рішення пропримусове доставлення 38-річного обвинуваченого на наступне засідання.

21 грудня правоохоронець, який виконував судову ухвалу, завітав додому до чоловіка. І застав того саме у момент приготування наркотиків. На столі підозрюваного лежав пакунок з наркотичною рослинною масою та пристрій для його куріння. Відтак на чоловіка було складено новий протокол і відкрите додаткове кримінальне провадження.

Того ж дня на Чуднівщині дільничний офіцер поліції помітив та зупинив на вулиці с. Дубища раніше судимого 36-річного місцевого жителя, який їхав велосипедом. У результаті проведеного оверхневого огляду правоохоронець виявив у велосипедиста пакунок з рослинною масою. За словами чоловіка цей наркотичний засіб він зебрігав для особистого споживання.

Аналогічний випадок стався і в м. Бердичеві. Там правоохоронці під час поверхневої перевірки у 39-річного жителя Ружинської громади виявили полімерну ємність з пакуночками, в яких знаходився порошок. Наразі фахівці встановлюють походження та призначення психотропів.

А у м. Звягелі поліцейські зупинили автомобіль «Daewoo Lanos» для перевірки. Під час огляду у пасажира, 20-річного жителя Київщини, правоохоронці виявили пакунок з порошком.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Усі вилучені речовини направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Усім фігурантам загрожує штраф від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт чи обмеження волі на строк до 5 років.

Нагадаємо також, що днями правоохоронці “накрили” всеукраїнський наркосиндикат.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині правоохоронці вилучили у кількох громадян наркотичні засоби"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*