путін лякає росіян розвалом рф

Вчора бункерний диктатор вкотре виповз на поверхню, щоб дати інтерв’ю росЗМІ, в якому традиційно скаржився на дії “підступного Заходу”.

Серед іншого заговорив про те, що в планах західних лідерів  “розкасувати колишній Радянський Союз і його основну частину – російську федерацію”.

“Якщо ми підемо цим шляхом, я думаю, що долі дуже багатьох народів росії, і перш за все, звичайно, російського народу, можуть кардинально змінитися, ну просто кардинальним чином. Я не знаю навіть, чи зможе зберегтися такий етнос як російський народ в тому вигляді, в якому є сьогодні. Ну будуть московити якісь там, уральці і так далі. Це ж все в планах було, ці плани вони викладені на папері”, – заявив путін.

При цьому західні лідери, побачивши звірства рашистів в Україні, зробили висновки, що такому вигляді рф не повинна існувати.

Борис Джонсон заявив, що не можна йти на жодні поступки путіну. Згодом цю заяву підтримали і канцлер Німеччини Шольц та президент Франції Макрон. 

Натомість новообраний президент Чехії Петер Павел висловився про те, що розвал росії принесе світу багато проблем, то ж такого сценарію варто уникнути. 

Кінець путіна наближається: до справи взялися окультисти (ФОТО-ВІДЕО)

путін наказав захопити Донбас до березня місяця

Будьте першим, хто прокоментував "путін лякає росіян розвалом рф"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*