COIN24 old
1X FAN models

На Коростишівщині правоохоронці упіймали “на гарячому” серійних викрадачів електрокабелів

На Коростишівщині правоохоронці упіймали "на гарячому" серійних викрадачів електрокабелів

На Коростишівщині правоохоронці затримали чотирьох чоловіків просто під час чергової крадіжки кабелю з каналізаційного люка у селищі Брусилові. Правоохоронці мають обгрунтовані підстави підозрювати причетність групи щонайменше до двох десятків таких діянь на території Хорошівської, Радомишльської та Брусилівської громад.

Згідно матеріалів слідства, злочинна група діяла в регіоні з грудня минулого року. За цей час було зафіксовано декілька вандальних демонтажів електрокабелів підприємства зв’язку.

У той час, коли вся країна боролась за відновлення зруйнованого окупантами електропостачання та зв’язку, ці ділки демонтували дроти для власного збагачення. Під час першочергових дій ми вилучили викрадений ними цього дня, 24 квітня, дріт, а також знаряддя вчинення правопорушення,”

– прокоментував ситуацію начальник відділу поліції Вадим Жикевич.

Окрім того, правоохоронці вилучили у крадіїв автомобіль, на якому вони пересувались.

Молодики – жителі Київщини – м. Обухова та кількох сусідніх сіл, віком від 33 до 39 років. Крадені дроти обпалювали, а потім здавали до пунктів прийому металобрухту. Слідчі їх затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК. Усі заходи проводили під керівництвом Коростишівської окружної прокуратури“,

– розповів Вадим Жикевич.

Нині усім чотирьом оголошено про підозру у вчиненні крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 ККУ). 26 квітня за клопотанням слідчих судом обрано усім чотирьом запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 107 тисяч гривень (кожному).

Тепер серійним викрадачам електрокабелів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Нагадаємо також, що у Ружині правоохоронці викрили жінку на систематичних крадіжках товарів з супермаркету.

Будьте першим, хто прокоментував "На Коростишівщині правоохоронці упіймали “на гарячому” серійних викрадачів електрокабелів"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*