Цієї ночі російські терористи атакували Київщину та Одещину дронами і ракетами: наслідки

У ніч на 8 травня російські терористи знову атакували Київщину ударними іранськими дронами «Shahed-136/131». Загалом ворог застосував 35 ударних БпЛА, які були запущені з Брянської області, з аеродрому Сеща.

На щастя, силами та засобами протиповітряної оборони України були знищені усі тридцять п’ять «Shahed-136/131».

Проте, на жаль, є пошкодження внаслідок падіння уламків БпЛА. Зокрема, в Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків пошкоджено 7 авто і ще 1 авто горіло. Зафіксовано падіння уламків на житловий будинок.

В Солом’янському районі пошкоджений резервуар дизельного палива (без загоряння), вантажні і легкові авто на стоянці. Також, ймовірно через уламки, пошкоджена газова труба — виникла пожежа, її загасили.

Окрім бомбардувння дронами, близько опівночі російські окупанти атакували Одещину із бомбардувальників дальньої авіації Ту-22м3. Усього було здійснено вісім пусків з району мису Тарханкут, з окупованого Криму.

Частина ракет не досягла своїх цілей. Даних про постраждалих не надходило.

“Ракети типу Х-22 ворог спрямував по складу одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на чорноморському узбережжі. Рятувальні служби працюють над ліквідацією пожеж. Інформація уточнюється”, – повідомляють в ОК “Південь”.

Будьте першим, хто прокоментував "Цієї ночі російські терористи атакували Київщину та Одещину дронами і ракетами: наслідки"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*