1X FAN models
COIN24 old

російські терористи не допустили представників ООН на окуповані затоплені території Херсонщини

російські терористи не допустили представників ООН на окуповані затоплені території Херсонщини

росія відмовила представникам ООН в на данні доступу до затоплених окупованих районів Херсонщини. Причиною для відмови рашисти назвали неможливість гарантувати безпеку делегації. Про це повідомила гуманітарна координаторка ООН в Україні Деніз Браун .

Уряд РФ поки що відхилив наш запит на доступ до територій, які перебувають під його тимчасовим військовим контролем. ООН продовжуватиме працювати над пошуком необхідного доступу. Ми закликаємо російську владу діяти відповідно до своїх зобов’язань за міжнародним гуманітарним правом. Не можна відмовити у допомозі людям, які її потребують,”

– наголосила Браун.

І це попри те, що Україна зі свого боку одразу надала гарантії безпеки представникам ООН. Та й обстрілюють затоплені території з моменту підриву Каховської ГЕС лише російські окупанти.

Відтак можна лише уявити масштаби трагедії та кількість загиблих внаслідок терористичного акту росіян, які вони усіляко намагаються приховати.

Нагадаємо також, що на окупованій Херсонщині росіяни мародерять у будинках евакуйованих мешканців.

Будьте першим, хто прокоментував "російські терористи не допустили представників ООН на окуповані затоплені території Херсонщини"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*